monostream

„no flow no stream“

We have designed a new home for the software development company Monostream. Technologies and tasks are changing rapidly nowadays. The work is no longer limited to one place. This means that the employee is no longer linked to a permanent workstation but can switch between many working environments that have been specially adapted to specific  tasks. The partially suspended ceiling allows an individual room design, to create a most aesthetic look for the light design. The generous use of glass boxes contributes to a feeling of openness and communicative coexistence but also offers the possibility of privacy. The possibilities for the use of the rooms are extended and create a tidy and simple ambience. The new home of Monostream offers optimal conditions for a relaxed working atmosphere.

Disclaimer